FÉNYTELEN, TÖREDEZETT HAJ?

Az egészséges haj a külsőd és a magabiztosságod meghatározó tényezője. Fénye sokat elárul egészségi állapotodról is.

A hajról

Hajad minőségét a szüleidtől öröklöd, de a táplálkozás, a környezeti hatások és az életmódod is jelentősen befolyásolhatják állapotát. Külleméből, fényéből és tapintásából pedig következtethetsz az egészségi állapotodra is.

A hajápoláshoz elengedhetetlen, hogy gondoskodj a hajhagymák egészségéről is. Ha a hajszálak nem jutnak hozzá a megfelelő tápanyagokhoz a gyökereken keresztül, a növekedés során rugalmatlanná, a hajvégek pedig töredezetté válhatnak. Ahhoz, hogy megőrizd hajad szépségét és egészségét, táplálnod kell ásványi anyagokkal és vitaminokkal.

Biotin, cink és A-vitamin

A Biovanne Plus+ szépségvitamint úgy állítottuk össze, hogy a gyönyörű bőr, az egészséges körmök és a haj számára nélkülözhetetlen tápanyagokat egyaránt tartalmazza, például biotint, cinket, valamint A-vitamint is.

A biotint, más néven B7-vitamint vagy H-vitamint az úgynevezett szépségvitaminok közé sorolják. Hozzájárul a bőr és a haj normál állapotának fenntartásához, egészségtől ragyogóvá varázsolva őket. A szervezet csak kis mennyiségben képes tárolni, ezért nem árt gondoskodnod pótlásáról.

Az A-vitamin is hozzájárul a bőr, így a fejbőr normál állapotának megőrzéséhez.

A cink azon kívül, hogy szintén hozzájárul a haj, a bőr és a köröm normál állapotának fenntartásához, részt vesz az A-vitamin normál anyagcseréjében, és számos egyéb anyagcsere-folyamatban is.

FAKÓ VAGY SZÁRAZ BŐR?

Bőröd nap mint nap különböző környezeti hatásoknak van kitéve, ezért folyamatos megújulásra van szüksége annak érdekében, hogy megőrizhesse rugalmasságát és bársonyos tapintását.

A bőrről

A Biovanne plus+ szépségvitamin hatóanyagai belülről támogatják a bőr megújulását.

Az A-vitamin, a B2-vitamin, a biotin, a jód, a niacin és a cink mind hozzájárulnak a bőr normál állapotának megőrzéséhez. A jód emellett elősegíti a pajzsmirigy normál működését és a pajzsmirigyhormonok termelését is.

A C-vitamin a hozzájárul a megfelelő kollagénképződéshez és így a bőr normál állapotának, működésének fenntartásához.

 A kapszulákban található szőlőmag-kivonat, B2-vitamin, C-vitamin és E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

A ligetszépe olaj mintegy 72%-a esszenciális linolsav, 9%-a pedig gamma-linolénsav, így ez a növény a biológiailag aktív F-vitamin leggazdagabb természetes forrásának tekinthető. A ligetszépe olajban található többszörösen telítetlen zsírsavak fontos fiziológiás szerepet játszanak a bőr normál állapotának fenntartásában, valamint a haj növekedésében is.

Az élesztőnek magas a B-vitamin tartalma.

Ezek az összetevők egymással összhangban, egymás hatását erősítve segítenek az egészséges, ragyogó és bársonyos bőr megőrzésében.

GYENGE, REPEDEZETT KÖRMÖK?

A szervezet általános állapota a körmeiden is tükröződik.

A körmökről

Az első benyomásnél fontos a szép, ápolt kéz is. A kedvező összhatást azonban könnyen elronthatják az olyan részletek, mint a töredezett köröm.

A hajhoz és bőrhöz hasonlóan a köröm is árulkodik viselője közérzetéről és egészségéről is. Az egészséges köröm erős, rugalmas, rózsaszín és folt nélküli. A különböző körömhibákból (pl. töredezettség, fehér folt vagy gödröcske) nemcsak betegségekre, hanem vitaminhiányra, fáradtságra, illetve helytelen táplálkozásra is következtethetsz.

A körmeid növekedését és megjelenését is alapvetően a táplálkozás befolyásolja. Nem mindegy tehát, “belülről” hogyan ápolod, vagyis mit eszel, mennyi vitaminhoz és ásványi anyaghoz jutsz hozzá.

A Biovanne plus+ szépségvitamin cinket tartalmaz, amely hozzásegít az esztétikus, egészséges körmökhöz!